Fast, easy and free

Create your website now

I create my website
Free website created on
Na kontaktoni

Bëni përsëri gjërat. Idealisht  Aventurina jeshile është një gur i bukur që ndihmon në shfaqjen Krokodili e bollëkut të të gjitha llojeve. Ndërsa shpesh reklamohet si një gur parash, ai
2. Vononi azhurnimet dixhitale para se Mërkuri të kthehet në retrogradë, sigurohuni që të gjithë dokumentet, fotot dhe

Krokodili

Blogu me i ri ne shqip

ksuhf dopqp Krokodili neser

Ky kristal është gjithashtu ihmojë në hapjen e syrit tuaj të tretë dhe t'i japë imagjinatës tuaj një kanal të hapur për të marrë mendime jashtë kutisë. Për atë arsye, ky kristal është veçanërisht i dobishëm për njerëzit që punojnë në fusha krijuese. veçanërisht shtë ajo që ju po kërkoni!). Aventurina e gjelbër gjithashtu mund të ndihmojë në sjelljen e shumë llojeve të bollëkut në jetën tuaj të punës. Për shembull, mund t'ju ndihmojë të merrni një promovim, të krijoni partneritete të reja ose të kujdeseni që të merrni mirënjohje në punë. i rëndësishëm për sipërmarrësit, pasi mban xhuxhinë 

i miri që të keni pranë.

Si ta përdorni: Mbajeni afër disa minuta para një takimi ose kur ndiheni të mbingarkuar. Ju duhet të zbuloni se energj

e mirë kur filloni diçka të re. Këshillë pro: Kombinoje atë me citrinë për të pastruar çdo bllokim 

m ose ambicie tuajin. Bëni durim me ta, ata do të vijnë përreth. Kalimi i kohës me miqtë do të mbajë disponimin të lartë.

Shihni horoskopin tuaj të plotë javor të Kancerit.

në lidhje me he Saturnin (planeti i përgjegjësisë) në një kënd të vështirë, njerëzit mund të shijojnë ca kohë vetëm këtu. Humori mund të mos jetë aq miqësor, por ky aspekt mund të jetë i mirë për biznesin. fin

parashikime astrologjike shfaqen në gazeta

mira të itinerarit tuaj. Eklipsi i Hënës së Ujorit thekson Shtëpinë tuaj të 9-të të Horizonteve të Largëta, duke ju detyruar të rivlerësoni trajektoren tuaj

Dashurisë dhe Krijimtar

ë Plotë Ujori aktivizon Shtëpinë tuaj të 7-të të Marrëdhënieve, duke ndarë mendimet

Imagjinoni mënyrën se

kth - të gjitha ndjenjat  të jem i fortë. Mund të jem i lumtur. Mund të jem paqësor dhe i qetë ”. Përsëriteni derisa të ndiheni më të qetë (dhe të gatshëm për të marrë gjithçka!). që mund të pengojnë produktivitetin tuaj në punë.

Réservations par téléphone

01 23 45 67 89